Karriere

Advokat eller advokatfullmektig

Enten du er nyutdannet jurist, erfaren advokat, eller noe midt i mellom, er vi alltid på utkikk etter de riktige menneskene for å kunne styrke vårt team. I rekrutteringen legger vi blant annet vekt på faglige kvalifikasjoner, forretningsteft og personlige egenskaper.

Send gjerne en åpen søknad via e-post til daglig leder Kyrre Osmundsen: kyrre.osmundsen@adnor.no

Studenter

Vi tilbyr i noen tilfeller skriveplass til jusstudenter som skriver masteroppgave og ønsker skriveplass i et advokatmiljø. Du får i så fall mulighet til å diskutere med mange advokater med allsidig arbeidserfaring, et sosialt fellesskap og et innblikk i arbeidshverdagen som advokat hos oss. 

Vi har også erfaring med å ta inn jusstudenter som traineer. Som trainee hos oss får du prøve deg i mange av arbeidsoppgavene som hører til stillingen som advokat/advokatfullmketig hos oss. Det er derfor en fin måte å finne ut om du vil trives som advokatfullmektig etter studiet - for eksempel hos oss. 

Hvis du har spørsmål om skriveplass eller trainee-ordningen, kan du gjerne sende en henvendelse via e-post til daglig leder Kyrre Osmundsen: kyrre.osmundsen@adnor.no