Familie og arv

De fleste kommer i løpet av livet over spørsmål som gjelder familie- og arverett. Flere av advokatene ved Adnor Advokat har lang erfaring med å gi råd og bistå privatpersoner innen disse saksområdene.

Vi har kompetanse innen:

 • Arv og skifte
  Dette omfatter blant annet generell rådgivning i arverettslige spørsmål, opprettelse, tolkning og fullbyrdelse av testamenter, rådgivning ved arveplanlegging, bistand og rådgivning ved privat skifte og bobestyreroppdrag ved offentlig skifte.

 • Vergemål og fremtidsfullmakt
  Flere av våre advokater påtar seg oppdrag som verger, og vi tilbyr også bistand overfor Statsforvalteren (tidligere Fylkesmannen) ved problemstillinger knyttet til vergemål, og bistår ved opprettelse av fremtidsfullmakter og rådgivning i den forbindelse.

 • Samliv og samlivsbrudd
  Vi har lang erfaring med å bistå ved utforming av ektepakter og samboerkontrakter, og kan også bistå med rådgivning og bistand ved skilsmisse/samlivsbrudd.

 • Foreldre og barn
  Flere av våre advokater har god kompetanse på regelverket rundt barn og foreldre, og har lang erfaring med saker som gjelder foreldreansvar, fast bosted og samvær. Vi kan også bistå i saker opp mot barneverntjenesten. 

Behov for bistand?

Adnor Advokat bistår i små og store saker knyttet til arv og familierett. Vi har hovedkontor i Trondheim, men har også lokalkontorer på Hitra, Frøya og Kyrksæterøra. Vi bistår hovedsakelig klienter i Trøndelag, men tar også saker i resten av landet. Send gjerne en henvendelse via vårt kontaktskjema, eller direkte til den enkelte advokat