Takk for besøket, Sandra!

Dato skrevet 23.11.2023 13:37.Endret 23.11.2023 14:12.

Vi i Adnor Advokat har vært så heldige å få ha enda en jusstudent fra Universitet i Tromsø på praksis hos oss den siste måneden. Hils på Sandra Torheim:

Les mer om hva hun synes om oppholdet her:

Bilde Sandra.jpg

Hei!

 

Jeg er Sandra Torheim, og er fjerdeårsstudent i rettsvitenskap ved det juridiske fakultetet i Tromsø. Dette semesteret har jeg vært så heldig og vært i praksis i en måned hos Adnor Advokat AS i Trondheim.

 

Gjennom mitt praksisopphold har jeg lært mye mer enn jeg det forventet. Arbeidsoppgavene jeg har fått jobbet med har vært mye forskjellig, som blant annet å jobbe med flere forskjellige saker fra de fleste rettsområdene. Alle på kontoret har tatt meg godt imot, og alltid vært tilgjengelig og gitt meg god veiledning når jeg trengte det. Jeg føler jeg har blitt tillagt ansvar og stolt på! I tillegg har jeg fått vært med på mye kult, blant annet en straffesak og andre interne møter, noe som gjorde at jeg følte jeg virkelig fikk innblikk i den praktiske delen av arbeidslivet til en advokat.

 

Veldig takknemlig for muligheten jeg har hatt, og jeg tar med meg videre den kunnskapen jeg har fått fra et kjempefint opphold hos Adnor!

Vi i Adnor ønsker Sandra lykke til med innspurten av jusstudiet!